Mainio Motion suunnittelee ja toteuttaa liikkuvaa kuvaa kaikkiin tarpeisiin aina tv-spoteista ja yritysvideoista sosiaalisen median videoihin. Toimimme nopeasti, joustavasti ja kustannustehokkaasti, sillä ymmärrämme paitsi draaman myös rahan päälle.

Katso SHOWREEL!

LYHTY
Kevyt, nopea, suoraviivainen

Martti halusi tehdä videon yrityksensä sisäiseen viestintään. Hän halusi kertoa alaisilleen mahdollisimman nopealla aikataululla omistajanvaihdoksesta ja sen vaikutuksista yrityksen toimintaan ja työntekijöihin.

Martti osti Lyhty-paketin, joka pitää sisällään yhden kuvauspaikan, kuvaajan ja äänittäjän. Video kuvattiin yrityksen tiloissa ja leikattiin joustavalla aikataululla kevyiden animaatiografiikoiden kera.

Lyhty-tuotanto on kevyt, nopea ja suoraviivainen. Se sisältää vain vähän esi- ja jälkitöitä, kuten käsikirjoittamista, organisointia ja leikkaamista. Se soveltuu erityisen hyvin esimerkiksi nettilevitykseen tuleviin, asiapitoisiin asiakastarinoihin ja yritysesittelyihin, jotka saavat videomuodossa tekstiä suuremman huomioarvon ja löytyvät hakukoneilla helpommin.

Katso myös
PYYDÄ TARJOUS
Valmis suunnitelma tai idearaakile, ota rohkeasti yhteyttä niin toteutetaan yhdessä sinun tarpeisiisi sopiva video!

Success! Lähetys onnistui! (lyhty)

SOIHTU
Oivaltava ja moniulotteinen

Heikki halusi markkinoida Helsinkiin laajentuneen yrityksensä palveluita. Hän tahtoi jättää uuteen kohderyhmäänsä muistijäljen sekä herättää kiinnostusta palveluitaan kohtaan.

Heikki osti Soihtu-paketin, joka pitää sisällään Lyhty-pakettia laajemmin strategista suunnittelua, tarinallisen käsikirjoituksen sekä laajemmat kuvaukset ja jälkityöt. Videosta luotiin humoristinen tarina, jonka keskiössä olivat palvelun vahvuudet kilpailijoihin nähden.

Soihtu-tuotanto on yrityksen brändiin räätälöity, oivaltava ja moniulotteinen. Se toimii esimerkiksi TV-spottina, ja soveltuu eritoten laadun, luotettavuuden, tyylikkyyden tai muiden myönteisten mielikuvien vahvistamiseen. Soihtu-paketti on omiaan piirtämään muistijälkiä esimerkiksi tarttuvan musiikin tai hokemien keinoin.

Katso myös
PYYDÄ TARJOUS
Valmis suunnitelma tai idearaakile, ota rohkeasti yhteyttä niin toteutetaan yhdessä sinun tarpeisiisi sopiva video!

Success! Lähetys onnistui! (soihtu)

MAJAKKA
Vangitsee katseen, rikkoo rajoja ja markkinoi kiinnostavuudellaan itse itseään

Vesa tahtoi luksustuotteelleen näyttävän ja täysin omalaatuisen mainosvideon, joka olisi uskottavasti käytettävissä myös ulkomaisille markkinoille siirryttäessä.

Vesa osti Majakka-paketin, joka pitää sisällään lähes mitä tahansa maan ja taivaan väliltä. Videosta luotiin yrityksen brändiin istuva toiminnallinen spektaakkeli, jota levitettiin TV:ssä sekä elokuvateattereissa, ja jota asiakaskunta haki netistä myös omaehtoisesti.

Majakka-tuotanto vangitsee katseen, rikkoo rajoja ja markkinoi kiinnostavuudellaan itse itseään. Se kestää vertailua globaalien suuryritysten viestinnän rinnalla, ja on levitettävissä kanavassa kuin kanavassa – vaikkapa kolmiulotteisena projisointina messu- tai tapahtumakäytössä. Majakka-tuotanto mahdollistaa myös täysin uudet toteutus- ja levitystavat.

Katso myös
PYYDÄ TARJOUS
Valmis suunnitelma tai idearaakile, ota rohkeasti yhteyttä niin toteutetaan yhdessä sinun tarpeisiisi sopiva video!

Success! Lähetys onnistui! (majakka)

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?