Apua sidosryhmäviestintään LAGO Logisticsille

Mainio | 24.04.2020

LAGO Logistics on Tampereella, Helsingissä ja Puolassa toimiva kansainvälisten kuljetusten järjestelijä. Olemme suunnitelleet LAGOlle materiaaleja eri käyttöihin, mm. verkkosivusisältöjä, painettuja materiaaleja sekä uusimpana asiakaslehden.

Printtilehteen päädyttiin, koska haluttiin viesti, joka tavoittaa varmasti oikeat lukijat. Printtilehden kohdentaminen asiakastietojärjestelmän avulla on helppoa, minkä lisäksi printillä on oleellinen etu: siihen on helppo palata, kun lukijalla on aikaa.

Suomeksi ja englanniksi tehty asiakaslehti auttaa LAGOa sidosryhmä- ja asiakasviestinnässä, kertoen uusista palveluista, osaamisesta ja asiantuntijuudesta. Asiakascaset lisäävät luottamusta ja henkilöstön esittelyt tuovat LAGOlaisia lähemmäs asiakkaita: on mukava tietää tutun äänen takana olevasta ihmisestä muutakin kuin nimi ja numero.

Asiakaslehti on otettu hyvin vastaan LAGOn asiakkaiden ja sidosryhmien keskuudesta. Näin kokeiluna liikkeelle lähtenyt lehti saa välitöntä jatkoa.

Lue myös

Meidän toimiston ovet lävähtivät auki tänään 2.8. ja palvelu pelaa tuttuun tapaan puhelimitse 010 548 8500…

Mainio | 02.08.2021

Mitä sitä kaunistelemaan, markkinointi digialustoilla joko toimii tai ei toimi. Nämä kolme mittaria kertovat, oletko missannut jotakin todella olennaista.

Mainio | 10.02.2021

Toiminnan keskiöön ei kuulu myynti eikä sinne kuulu markkinointi, ei tuotekehitys eikä hallintoneuvosto. Siellä ei ole tilaa kassavirralle, balanced score cardille eikä yhtiökokoukselle. Ainoa aurinko on asiakas. Yrityksen hyöty sidosryhmilleen syntyy asiakkaan palvelemisesta.

Mainio | 28.01.2021

Instagram jo Facebookin tuntumassa, LinkedIn yllättävän vahva. Tällä kertaa kysymys kuuluu yksinkertaisesti: montako käyttäjää eri…

Mainio | 11.01.2021

Oman brändin luominen on ollut meille tärkeä vaihe, ja siinä Mainio on ollut apuna

Mainio | 16.09.2020

Uskon, että koska molemmat yritykset, Mainio ja me, olemme yrittäjävetoisia pk-yrityksiä, niin yhteisen kielen löytäminen on ollut helppoa.

Mainio | 14.08.2020

Etätyön jatkuessa hamaan tulevaisuuteen on Mainiossa otettu käyttöön etätyöasu.

Mainio | 01.04.2020

21 vuotta Tampereelta käsin kotimaista markkinointialaa eteenpäin vienyt Markkinointiviestinnän suunnittelutoimisto Mainio on päättänyt reagoida Korona-virukseen.

Mainio | 13.03.2020

Aluksi etsitään yleistermeillä ja brändihaut tulevat vasta toisena. Täten kaikki toimijat ovat samalla viivalla, ja vain hakukoneoptimointi ja hakusanamainonta ratkaisevat.

Mainio | 27.02.2020
Onko kysyttävää? Lähetä viesti!