Hannele Hyödynmaa Pirkanmaan yrittäjien hallitukseen

Mainio | 11.12.2017

Mainion mainio toimitusjohtaja Hannele Hyödynmaa on valittu Pirkanmaan Yrittäjien hallitukseen 30. marraskuuta pidetyssä syyskokouksessa. Hallituksen jäsenten valinnan suoritti vaalitoimikunta. Ehdokkaita oli yhteensä 25 ja valintaprosessiin kuului muun muassa henkilökohtaiset haastattelut. Hannele on innoissaan uudesta tehtävästä ja ottaakin sen vastaan täynnä ideoita ja halua vaikuttaa yrittäjien elämään Pirkanmaalla.

– Mielestäni meidän yrittäjien tulee kehittää yhteistyön erilaisia muotoja. Vain yhteen hiileen puhaltamalla saamme aikaan uudistuksia.

 

Mainos- ja viestintätoimisto Mainio Oy:n toimitusjohtajana ja omistajana lähes 20 vuotta toiminut Hyödynmaa on läpikäynyt yrittäjän taipaleellaan monet haastavat tilanteet.

– Pitää muistaa, että erilaisilla yrityksillä on erilaiset tarpeet, Hannele huomauttaa ja jatkaa:

– Työnantaja-yrittäjää kiinnostaa eri asiat kuin vaikkapa yksinyrittäjää.

 

Hannelen mielestä Pirkanmaan Yrittäjien hallituksessa tuleekin pyrkiä huomioimaan tasapuolisesti kaikkien toiveet ja painopisteet.

Hannelella on yli 25 vuoden yhdistys- ja järjestötausta muun muassa Yrityskummitoiminnasta, yhteiskunnallisista organisaatioista sekä oman alan järjestöistä. Koulutukseltaan hän on Tampereen yliopiston johtamiskorkeakoulusta valmistunut eMBA, Yritysjohtamisen eat,  MAT-mainostoimittaja sekä kulttuuri- sekä kokous- ja koulutussihteerin tutkinnot suorittanut. Tampereen seudun Vuoden naisyrittäjäksi hänet valittiin vuonna 2014.

Lue myös

Mitä sitä kaunistelemaan, markkinointi digialustoilla joko toimii tai ei toimi. Nämä kolme mittaria kertovat, oletko missannut jotakin todella olennaista.

Mainio | 10.02.2021

Toiminnan keskiöön ei kuulu myynti eikä sinne kuulu markkinointi, ei tuotekehitys eikä hallintoneuvosto. Siellä ei ole tilaa kassavirralle, balanced score cardille eikä yhtiökokoukselle. Ainoa aurinko on asiakas. Yrityksen hyöty sidosryhmilleen syntyy asiakkaan palvelemisesta.

Mainio | 28.01.2021

Instagram jo Facebookin tuntumassa, LinkedIn yllättävän vahva. Tällä kertaa kysymys kuuluu yksinkertaisesti: montako käyttäjää eri…

Mainio | 11.01.2021

Oman brändin luominen on ollut meille tärkeä vaihe, ja siinä Mainio on ollut apuna

Mainio | 16.09.2020

Uskon, että koska molemmat yritykset, Mainio ja me, olemme yrittäjävetoisia pk-yrityksiä, niin yhteisen kielen löytäminen on ollut helppoa.

Mainio | 14.08.2020

Suomeksi ja englanniksi tehty asiakaslehti auttaa LAGOa sidosryhmä- ja asiakasviestinnässä.

Mainio | 24.04.2020

Etätyön jatkuessa hamaan tulevaisuuteen on Mainiossa otettu käyttöön etätyöasu.

Mainio | 01.04.2020

21 vuotta Tampereelta käsin kotimaista markkinointialaa eteenpäin vienyt Markkinointiviestinnän suunnittelutoimisto Mainio on päättänyt reagoida Korona-virukseen.

Mainio | 13.03.2020

Aluksi etsitään yleistermeillä ja brändihaut tulevat vasta toisena. Täten kaikki toimijat ovat samalla viivalla, ja vain hakukoneoptimointi ja hakusanamainonta ratkaisevat.

Mainio | 27.02.2020
Onko kysyttävää? Lähetä viesti!