Hannele Hyödynmaa Pirkanmaan yrittäjien hallitukseen

Mainio | 11.12.2017

Mainion mainio toimitusjohtaja Hannele Hyödynmaa on valittu Pirkanmaan Yrittäjien hallitukseen 30. marraskuuta pidetyssä syyskokouksessa. Hallituksen jäsenten valinnan suoritti vaalitoimikunta. Ehdokkaita oli yhteensä 25 ja valintaprosessiin kuului muun muassa henkilökohtaiset haastattelut. Hannele on innoissaan uudesta tehtävästä ja ottaakin sen vastaan täynnä ideoita ja halua vaikuttaa yrittäjien elämään Pirkanmaalla.

– Mielestäni meidän yrittäjien tulee kehittää yhteistyön erilaisia muotoja. Vain yhteen hiileen puhaltamalla saamme aikaan uudistuksia.

 

Mainos- ja viestintätoimisto Mainio Oy:n toimitusjohtajana ja omistajana lähes 20 vuotta toiminut Hyödynmaa on läpikäynyt yrittäjän taipaleellaan monet haastavat tilanteet.

– Pitää muistaa, että erilaisilla yrityksillä on erilaiset tarpeet, Hannele huomauttaa ja jatkaa:

– Työnantaja-yrittäjää kiinnostaa eri asiat kuin vaikkapa yksinyrittäjää.

 

Hannelen mielestä Pirkanmaan Yrittäjien hallituksessa tuleekin pyrkiä huomioimaan tasapuolisesti kaikkien toiveet ja painopisteet.

Hannelella on yli 25 vuoden yhdistys- ja järjestötausta muun muassa Yrityskummitoiminnasta, yhteiskunnallisista organisaatioista sekä oman alan järjestöistä. Koulutukseltaan hän on Tampereen yliopiston johtamiskorkeakoulusta valmistunut eMBA, Yritysjohtamisen eat,  MAT-mainostoimittaja sekä kulttuuri- sekä kokous- ja koulutussihteerin tutkinnot suorittanut. Tampereen seudun Vuoden naisyrittäjäksi hänet valittiin vuonna 2014.

Lue myös

wpChatIcon
Onko kysyttävää? Lähetä viesti!