Hannele Hyödynmaa vaikuttaa Suomen Yrittäjissä

Mainio | 18.01.2018

– Olen positiivisesti yllättynyt ja tietenkin innoissani, kuvailee mainos- ja viestintätoimisto Mainio Oy:n toimitusjohtaja, lähes 20 vuotta yrittäjänä toiminut Hannele Hyödynmaa valintaansa Suomen Yrittäjien järjestövaliokuntaan.

 

Hyödynmaa edustaa Pirkanmaan Yrittäjiä, jonka hallitukseenkin hänet vastikään valittiin.

 

– Yrittäjien edunvalvonnan kokonaisuudessaan koen tärkeimmäksi motivaattoriksi lähteä mukaan, Hyödynmaa sanoo. Hänen mielestään yrittäjyyteen liittyviä, muutosta vaativia asioita ovat mm. yrittäjän omaan sosiaaliturvaan, verotukseen ja henkilöstön palkkaamiseen liittyvät seikat. Paljon on saatu jo aikaan, mutta vielä riittää työsarkaa.

 

– Irtisanominen tulee tehdä ongelmattomammaksi, vanhempainvapaiden kustannuksia edelleen tasapuolistettava sekä yrittämisen aloittamista ja työnantajaksi ryhtymistä vaikeuttavaa byrokratiaa pitää purkaa, hän toteaa. Suomen Yrittäjien järjestövaliokuntaan valittiin peräti kaksi jäsentä Pirkanmaalta.

 

– Pirkanmaan yrittäjien varapuheenjohtajanakin toimiva Jukka Pusa ja minä aiomme pitää Pirkanmaan puolia siellä ”isolla kirkolla”, Hannele vakuuttaa. Järjestövaliokunnan puheenjohtajana toimii Suomen Yrittäjien puheenjohtaja Jyrki Mäkynen.

Lue myös

wpChatIcon
Onko kysyttävää? Lähetä viesti!