Hannele Hyödynmaa vaikuttaa Suomen Yrittäjissä

Mainio | 18.01.2018

– Olen positiivisesti yllättynyt ja tietenkin innoissani, kuvailee mainos- ja viestintätoimisto Mainio Oy:n toimitusjohtaja, lähes 20 vuotta yrittäjänä toiminut Hannele Hyödynmaa valintaansa Suomen Yrittäjien järjestövaliokuntaan.

 

Hyödynmaa edustaa Pirkanmaan Yrittäjiä, jonka hallitukseenkin hänet vastikään valittiin.

 

– Yrittäjien edunvalvonnan kokonaisuudessaan koen tärkeimmäksi motivaattoriksi lähteä mukaan, Hyödynmaa sanoo. Hänen mielestään yrittäjyyteen liittyviä, muutosta vaativia asioita ovat mm. yrittäjän omaan sosiaaliturvaan, verotukseen ja henkilöstön palkkaamiseen liittyvät seikat. Paljon on saatu jo aikaan, mutta vielä riittää työsarkaa.

 

– Irtisanominen tulee tehdä ongelmattomammaksi, vanhempainvapaiden kustannuksia edelleen tasapuolistettava sekä yrittämisen aloittamista ja työnantajaksi ryhtymistä vaikeuttavaa byrokratiaa pitää purkaa, hän toteaa. Suomen Yrittäjien järjestövaliokuntaan valittiin peräti kaksi jäsentä Pirkanmaalta.

 

– Pirkanmaan yrittäjien varapuheenjohtajanakin toimiva Jukka Pusa ja minä aiomme pitää Pirkanmaan puolia siellä ”isolla kirkolla”, Hannele vakuuttaa. Järjestövaliokunnan puheenjohtajana toimii Suomen Yrittäjien puheenjohtaja Jyrki Mäkynen.

Lue myös

Mitä sitä kaunistelemaan, markkinointi digialustoilla joko toimii tai ei toimi. Nämä kolme mittaria kertovat, oletko missannut jotakin todella olennaista.

Mainio | 10.02.2021

Toiminnan keskiöön ei kuulu myynti eikä sinne kuulu markkinointi, ei tuotekehitys eikä hallintoneuvosto. Siellä ei ole tilaa kassavirralle, balanced score cardille eikä yhtiökokoukselle. Ainoa aurinko on asiakas. Yrityksen hyöty sidosryhmilleen syntyy asiakkaan palvelemisesta.

Mainio | 28.01.2021

Instagram jo Facebookin tuntumassa, LinkedIn yllättävän vahva. Tällä kertaa kysymys kuuluu yksinkertaisesti: montako käyttäjää eri…

Mainio | 11.01.2021

Oman brändin luominen on ollut meille tärkeä vaihe, ja siinä Mainio on ollut apuna

Mainio | 16.09.2020

Uskon, että koska molemmat yritykset, Mainio ja me, olemme yrittäjävetoisia pk-yrityksiä, niin yhteisen kielen löytäminen on ollut helppoa.

Mainio | 14.08.2020

Suomeksi ja englanniksi tehty asiakaslehti auttaa LAGOa sidosryhmä- ja asiakasviestinnässä.

Mainio | 24.04.2020

Etätyön jatkuessa hamaan tulevaisuuteen on Mainiossa otettu käyttöön etätyöasu.

Mainio | 01.04.2020

21 vuotta Tampereelta käsin kotimaista markkinointialaa eteenpäin vienyt Markkinointiviestinnän suunnittelutoimisto Mainio on päättänyt reagoida Korona-virukseen.

Mainio | 13.03.2020

Aluksi etsitään yleistermeillä ja brändihaut tulevat vasta toisena. Täten kaikki toimijat ovat samalla viivalla, ja vain hakukoneoptimointi ja hakusanamainonta ratkaisevat.

Mainio | 27.02.2020
Onko kysyttävää? Lähetä viesti!