Keltainen muttei koira

Jos yrityksesi on sekä keltainen että ”ei koira”, se voi olla esimerkiksi:Talitintti


Älä tyydy termitaiteeseen, vaadi strategiaa ja sitä tukevaa toimintaa.

Meillä Mainiossa markkinointiviestinnän tarkoitus on ensisijaisesti tukea liiketoimintastrategiaa – isoa kuvaa. Sitä, mitä te haluatte yrityksenä saada aikaan. Me lisäämme isoon kuvaan kiinnostavuutta ja merkitystä, jotta saisimme ostajat puolellenne ja heillä olisi syy ostaa. Lopulta ohjaamme ostajat myyntinne luo.

Meille tärkeää on tämän prosessin optimointi: poistamme hukkaa ja lisäämme tuottoa, jotta markkinointi olisi sijoitus. Annamme myös näkemyksemme siihen, mikä on toimenpiteiden oikea järjestys, kun budjetti on rajallinen. Tehdäänkö ensin brändi viimeistä piirtoa vaille kuntoon, vai olisiko jokin kevyempi lähestymistapa parempi, jotta rahaa jää myös myynnilliseen markkinointiin ja hakukoneoptimointiin?

Otamme työmme tosissaan, muttemme vakavasti. Meidän kanssa on välitöntä tehdä työtä. Olemme hyvin käytännönläheisiä emmekä tarvitse hienoja termejä ilmaistaksemme osaamisemme. Jos toteamme yrityksesi olevan keltainen muttei koira, kerromme myös mitä tämä tarkoittaa, miten yrityksesi hyötyy siitä ja miten keltainen muttei koira viedään käytäntöön.

Jätä meille yhteystietosi. Sovitaan tapaaminen ja käydään yhdessä lävitse, miten teidän liiketoimintaanne saataisiin edistettyä markkinointiviestinnän keinoin.

Jos pääsemme yhteistyöhön marraskuun loppuun mennessä, saat ensivuodenkin työt vuoden 2021 hinnoilla.

Jätä yhteystietosi!

wpChatIcon
Onko kysyttävää? Lähetä viesti!