Logistiikan mainostoimisto

Logistiikan mainostoimisto

Suorin reitti uusien asiakkaiden luo, samalla tuloksellisin? Se on Mainio.

Ostaja hukassa? Meillä on yli 20 vuotta kokemusta tämänkin ongelman ratkaisemiseen.

Logistiikan asiakkaamme ottavat meihin yhteyttä seuraavien haasteiden kanssa:

Miten pääsisimme mukaan kilpailutuksiin?

Haluatteko päästä useammin valintajoukkoon yksityisissä tai julkisissa kilpailutuksissa? Me autamme teitä löytymään oikealla hetkellä ja olemaan juuri niin osaava ja uskotta kuin te olette.

Alaamme sotkee markkinahäirikkö!

Vaikka ratkaisu on aina parhaassa kokonaisuudessa, mielikuva on suuri osa pakettia. Me olemme auttaneet markkinahäirikköjä ottamaan tilansa markkinoilla muillakin kuin hintakärjellä. Lisäksi olemme usein mukana tilanteissa, joissa strategiaa pitää muuttaa, koska markkina on muuttumasa. Luota meihin, me osaamme.

Mistä saisin uusia asiakkaita?

Jos et tiedä missä kohderyhmäsi liikkuu tai et ole aivan varma ketä sinun tulisi puhutella, me autamme. Oikean kohderyhmän löytäminen ja tehokas viestintä auttavat asiakashankinnassa. Me autamme sinut lähemmäs asiakkaita ja tuemme myyntitilanteessa. Sinä kättelet kaupat.

Usko heitä

Mitä asiakkaamme sanovat meistä?

”Yhteistyö on ollut pitkäjänteistä, mutkatonta ja sujuvaa. Uudistushaluinen toimisto tuo sopivasti uusia näkökulmia markkinointiimme unohtamatta IKH:n keskeisiä arvoja ja tavoitteita. Ja tiukoissakin paikoissa on pysytty aikatauluissa.”
AHTO KAARI
Markkinointipäällikkö
Isojoen Konehalli Oy
”Oman brändin luominen on ollut meille tärkeä vaihe, ja siinä Mainio on ollut apuna. Mainion kanssa kaikki on sujunut… no, mainiosti!
SAIJA PÖYHÖNEN
Myyntijohtaja, yrittäjä
Peltisepänliike V. Pöyhönen Oy
”Mainion ja Fiksupinnan yhteistyö on rullannut mahtavasti. Yrityksemme on tuore, joten hyödymme paljon kokeneesta, alaamme tuntevasta kumppanista. Mainiolta saa ideoita ja näkemystä ihan kaikkeen!”
SAMI SUOSALO
Myyntijohtaja
Fiksupinta Oy

Olemme palvelleet mm.

Tarvitset vain yhden numeron

010 548 8500

wpChatIcon
Onko kysyttävää? Lähetä viesti!