Mainio tekee hyvää yhä monipuolisemmin

Mainio | 30.11.2017

MAINIO + SUPERAPP = SUPERMAINIO

Markkinointiviestinnän suunnitteluun on tullut paljon uutta viime vuosina ja laajenemisen vauhti vain kiihtyy. Uudet sovellukset mobiililaitteisiin, tabletteihin, älykelloihin ja peleihin vaativat uudenlaista osaamista. Mainio on pian 20 vuotta mainos- ja viestintäalalla toiminut lähes 20 ammattilaista Tampereella ja Helsingissä työllistävä suunnittelutoimisto, jonka ydinosaamista on markkinoinnin ja viestinnän strateginen sekä taktinen suunnittelu, monipuolinen businesstuntemus sekä liiketoimintaan lisäarvoa tuovat luovat ratkaisut. Mainiossa panostetaan myös laadukkaaseen videotuotantoon ja valokuvauksiin (Mainio Motion).

Palvellaksemme yhä paremmin ja monipuolisemmin asiakkaitamme ja voidaksemme tarjota heille kaikkein nykyaikaisinta teknologiaa saman katon alta ja yhdellä puhelinsoitolla, olemme aloittaneet yhteistyön ketterän ja kehittyvän digitoimisto SuperApp Oy:n kanssa.

 

MAINIO GOES SUPERMOBILE

Mainiosta löytyy nyt nykyaikaiset ratkaisut ja osaaminen mm. kaikkeen mobiilimaailman tarpeeseen. SuperAppin kehittämien mobiiliratkaisujen pohjalla on Googlen, Facebookin ja muiden isojen firmojen hyväksi havaitut tavat.

Isojen ja vaativienkin www-sivustojen toteutukset ja hallinta onnistuu mainiosti sekä luonnollisesti meiltä saat myös monenlaiset nettikaupparatkaisut.

Nykyaikana yhä useammin yritysten välisen kilpailun ratkaisee parhaimmat järjestelmät ja työkalut. Meiltä Mainiosta saat parhaat ratkaisut monimutkaisista web-palveluista aina ERP- ja CRM -järjestelmiin. Tämän lisäksi monenlaisten järjestelmäintegraatioiden teko on meille tuttua. Myös SuperAppin oma tuotanto pyörii itse rakennetun toiminnanohjausjärjestelmän, automatisaation ja tehokkuutta parantavien työkalujen päällä. Toteutamme näitä erilaisia järjestelmiä ja työkaluja nykyaikaisesti web-sovelluksina, jolloin niitä voidaan helposti käyttää mistä vain.

 

MAINIO GOES VIRTUAL

Työskentelemme yhdessä SuperAppin kanssa mm. IOT, VR, AR, Konenäkö, AI -tyyppisten projektien parissa. Labsissa mennään jatkuvasti sinne missä kukaan ei ole vielä käynyt, testaten uusia teknologioita ja ideoita. Monet Labsin ratkaisuista päätyvät yritysten erilaisiin tarpeisiin, kuten omien prosessien parantamiseen sekä messuille. SuperApp käyttää myös itse Labsia omiin tulevaisuuden teknologiavalintoihinsa ja yhteistyössä Mainion kanssa viritellään uusia elämyksiä tuovia huomispäivän hankkeita.

Kysy lisää: info@mainiota.fi tai hannele@mainiota.fi

puh. 040 550 0801 tai 010 548 8500

 

Uusinta uutta, innovatiivista ja ketterää yhteistyötä tehdään kunnianhimoisesti ja suurella sydämellä.

 

Mainio Oy
Perustettu 1999
Henkilöstö 19

SuperApp Oy
Perustettu 2015
Henkilöstö 15

Lue myös

Mitä sitä kaunistelemaan, markkinointi digialustoilla joko toimii tai ei toimi. Nämä kolme mittaria kertovat, oletko missannut jotakin todella olennaista.

Mainio | 10.02.2021

Toiminnan keskiöön ei kuulu myynti eikä sinne kuulu markkinointi, ei tuotekehitys eikä hallintoneuvosto. Siellä ei ole tilaa kassavirralle, balanced score cardille eikä yhtiökokoukselle. Ainoa aurinko on asiakas. Yrityksen hyöty sidosryhmilleen syntyy asiakkaan palvelemisesta.

Mainio | 28.01.2021

Instagram jo Facebookin tuntumassa, LinkedIn yllättävän vahva. Tällä kertaa kysymys kuuluu yksinkertaisesti: montako käyttäjää eri…

Mainio | 11.01.2021

Oman brändin luominen on ollut meille tärkeä vaihe, ja siinä Mainio on ollut apuna

Mainio | 16.09.2020

Uskon, että koska molemmat yritykset, Mainio ja me, olemme yrittäjävetoisia pk-yrityksiä, niin yhteisen kielen löytäminen on ollut helppoa.

Mainio | 14.08.2020

Suomeksi ja englanniksi tehty asiakaslehti auttaa LAGOa sidosryhmä- ja asiakasviestinnässä.

Mainio | 24.04.2020

Etätyön jatkuessa hamaan tulevaisuuteen on Mainiossa otettu käyttöön etätyöasu.

Mainio | 01.04.2020

21 vuotta Tampereelta käsin kotimaista markkinointialaa eteenpäin vienyt Markkinointiviestinnän suunnittelutoimisto Mainio on päättänyt reagoida Korona-virukseen.

Mainio | 13.03.2020

Aluksi etsitään yleistermeillä ja brändihaut tulevat vasta toisena. Täten kaikki toimijat ovat samalla viivalla, ja vain hakukoneoptimointi ja hakusanamainonta ratkaisevat.

Mainio | 27.02.2020
Onko kysyttävää? Lähetä viesti!