Markus Koskisesta Mainion osakas ja toimitusjohtaja

Mainio | 10.02.2020

Mainostoimisto Mainiolla on nyt uusi kippari! Markus Koskinen nousi tunnettuuteen perinteisen ja vanhanaikaisena pidetyn rakennusalan ja korjausrakentamisen markkinointiviestinnän uudistajana. ASUA Group Oy:ssa Koskinen toi yhtiökumppaninsa kanssa esiin rakennusalan läpinäkyvyyttä ja otti etenkin sosiaalisen median kanavat rohkealla ja ennakkoluulottomalla tavalla käyttöön, kokeili ja oppi tehdessä. Yritys työllisti suoraan ja välillisesti yli 20 rakennusalan ammattilaista ja sen liikevaihto kasvoi neljässä vuodessa muutamasta sadasta tuhannesta liki kolmeen miljoonaan euroon.

Laajojen verkostojen Markus tunnetaan hyvänä esiintyjänä, tarinoiden rakentajana ja diplomaattisena ihmisten johtajana. Hänen erikoisosaamistaan ovat laaja liiketoimintaymmärrys, strategiat, brändäys, sosiaalinen media sekä LinkedIn-valmennukset. Lisäksi hänet muistetaan Tampere Business Meetin isänä ja perustajana. Tapahtuma kokoaa Tampere-taloon Tammerkosken Nuorkauppakamarin isännöimänä syksyisin yli 1100 vierasta kouluttautumaan ja verkostoitumaan.

Mainostoimisto Mainion hallituksen puheenjohtajana ja enemmistöosakkaana jatkaa 21-vuotta yritystä luotsannut Hannele Hyödynmaa.

Verkostoidu Markuksen kanssa: https://www.linkedin.com/in/koskinenmarkus/ https://www.instagram.com/markuskoskinen/?hl=fi 0400850705

markus@mainiota.fi

Lue myös

Onko kysyttävää? Lähetä viesti!