Pöyhönen luottaa Mainioon

Mainio | 16.09.2020

Peltisepänliike Pöyhönen on perheyhtiö, jolla on pitkät perinteet Keski-Pohjanmaalla jo 34 vuoden ajalta. Sukupolvenvaihdoksen myötä Pirkanmaan liiketoiminta eriytettiin omaksi yhtiökseen reilu kymmenen vuotta sitten.

Kasvulukemiin yritys hyppäsi muutama vuosi sitten, kun Saija Pöyhönen siirtyi vetämään yritystä miehensä Ville-Veikko Pöyhösen avuksi. Samoihin aikoihin alkoi myös yhteistyö Mainion kanssa. Viimeisin yhteistyöprojekti saatiin vastikään maaliin, kun Mainio suunnitteli uudet vauhdikkaat autoteippaukset.

– Oman brändin luominen on ollut meille tärkeä vaihe, ja siinä Mainio on ollut apuna monissa yksityiskohdissa kuten messuosaston ilmeen luominen, autoteippaukset, käyntikortit ja niin edelleen, Saija kertoo.

– On ollut mukavaa tehdä yhteistyötä yrittäjävetoisen mainostoimiston kanssa, sillä tiedän että siellä varmasti ymmärretään toisen yrittäjän tarpeita ja arkipäivän haasteita. Mainion kanssa kaikki on sujunut… no, mainiosti!

Lue myös

Meidän toimiston ovet lävähtivät auki tänään 2.8. ja palvelu pelaa tuttuun tapaan puhelimitse 010 548 8500…

Mainio | 02.08.2021

Mitä sitä kaunistelemaan, markkinointi digialustoilla joko toimii tai ei toimi. Nämä kolme mittaria kertovat, oletko missannut jotakin todella olennaista.

Mainio | 10.02.2021

Toiminnan keskiöön ei kuulu myynti eikä sinne kuulu markkinointi, ei tuotekehitys eikä hallintoneuvosto. Siellä ei ole tilaa kassavirralle, balanced score cardille eikä yhtiökokoukselle. Ainoa aurinko on asiakas. Yrityksen hyöty sidosryhmilleen syntyy asiakkaan palvelemisesta.

Mainio | 28.01.2021

Instagram jo Facebookin tuntumassa, LinkedIn yllättävän vahva. Tällä kertaa kysymys kuuluu yksinkertaisesti: montako käyttäjää eri…

Mainio | 11.01.2021

Uskon, että koska molemmat yritykset, Mainio ja me, olemme yrittäjävetoisia pk-yrityksiä, niin yhteisen kielen löytäminen on ollut helppoa.

Mainio | 14.08.2020

Suomeksi ja englanniksi tehty asiakaslehti auttaa LAGOa sidosryhmä- ja asiakasviestinnässä.

Mainio | 24.04.2020

Etätyön jatkuessa hamaan tulevaisuuteen on Mainiossa otettu käyttöön etätyöasu.

Mainio | 01.04.2020

21 vuotta Tampereelta käsin kotimaista markkinointialaa eteenpäin vienyt Markkinointiviestinnän suunnittelutoimisto Mainio on päättänyt reagoida Korona-virukseen.

Mainio | 13.03.2020

Aluksi etsitään yleistermeillä ja brändihaut tulevat vasta toisena. Täten kaikki toimijat ovat samalla viivalla, ja vain hakukoneoptimointi ja hakusanamainonta ratkaisevat.

Mainio | 27.02.2020
Onko kysyttävää? Lähetä viesti!