Rakentajan mainostoimisto

Rakentajan mainostoimisto

Kohteet tai remontit kaupaksi. Mielellään heti.


Vähemmän kausivaihteluita ja nopeampaa kauppaa? Kyllä Mainio keinot keksii.

Rakennusalan asiakkaamme ottavat meihin yhteyttä seuraavien haasteiden kanssa:

Kohteet tai palvelut pitäisi saada kaupaksi nykyistä nopeammin?

Yleensä näissä tilanteissa ratkaisu on kohderyhmän määrittely ja oikeissa kanavissa tapahtuva markkinointiviestintä. Ota Mainio avuksi, ja saat vuosien kokemuksen tehokkaasta viestinnästä kaupantekijäisiksi.

Mitä tehdä, kun sijainti-sijainti-sijainti onkin netti?

Me autamme. Sinun ei tarvitse olla digiseppä syntyessäsi, sillä kanssamme opit paljon digimarkkinoinnista, jos haluat. Autamme luomaan mitattavan ostopolun, hankkimaan asiakkaita digiympäristössä ja kartoitamme teille parhaat kanavat. Ylläpidämme myös somekanavia palveluna.

Miten muuttaa pinttyneitä käsityksiä?

Laadukkaan asunnon voi saada järkihintaan ja kattoremontin voi tehdä talvella. Jotkun menestyneimmistä asiakkaistamme ovat lähteneet kanssamme rohkeasti tarjoamaan markkinaa muuttavia palveluita tai etsineet uuden roolin markkinassa. Mikset sinäkin?

Usko heitä

Mitä asiakkaamme sanovat meistä?

”Yhteistyö on ollut pitkäjänteistä, mutkatonta ja sujuvaa. Uudistushaluinen toimisto tuo sopivasti uusia näkökulmia markkinointiimme unohtamatta IKH:n keskeisiä arvoja ja tavoitteita. Ja tiukoissakin paikoissa on pysytty aikatauluissa.”
AHTO KAARI
Markkinointipäällikkö
Isojoen Konehalli Oy
”Oman brändin luominen on ollut meille tärkeä vaihe, ja siinä Mainio on ollut apuna. Mainion kanssa kaikki on sujunut… no, mainiosti!
SAIJA PÖYHÖNEN
Myyntijohtaja, yrittäjä
Peltisepänliike V. Pöyhönen Oy
”Mainion ja Fiksupinnan yhteistyö on rullannut mahtavasti. Yrityksemme on tuore, joten hyödymme paljon kokeneesta, alaamme tuntevasta kumppanista. Mainiolta saa ideoita ja näkemystä ihan kaikkeen!”
SAMI SUOSALO
Myyntijohtaja
Fiksupinta Oy

Olemme palvelleet mm.

Tarvitset vain yhden numeron

wpChatIcon
Onko kysyttävää? Lähetä viesti!