Sain kokea Mainion päivän

Oona | 21.09.2018

Mainio ja pallo

Toimistossa on vilinää ja vilskettä, nauru kantautuu korviini kun toimiston väki vastaanottaa vieraan Mainion päivänä. Olen saanut tehtäväkseni dokumentoida Mainion päivän, jonka tähtenä on kuusivuotias poika nimeltä Mainio.

 

Hurmaava Mainio täyttää toimiston riemunkiljahduksilla ja energisellä olemuksellaan sekä toimiston seinän piirustuksilla, hyppii ilosta, loikkaa säkkituoliin ja huutaa “pommi!”. Mainion persoonallinen nauru ilostuttaa ja saa hyvälle tuulelle. Toimiston väki kokoontuu juhlistamaan vieraan saapumista kahvikupposen ja naposteltavien äärelle ja kaikilla on iloinen sekä hyvä meininki, nauru ja raikuu ja vitsit lentävät. Mainio saa lahjaksi Mainion paidan sekä jalkapallon, jonka hän innoissaan sieppaa Hannele Mainion kädestä.

Seuraavaksi suuntamme Pyynikin jalkapallokentälle, jossa käydään ottelu Mainio vastaan Mainio. Kentällä on niin mukavaa, ettei Mainio millään haluaisi lopettaa pelaamista. Minä puolestani yritän pysyä vikkelän Mainion perässä kameroineni. Ottelu päättyy Mainion voittoon, olemme kokeneet pelaamisen riemua, haikeina, mutta iloisella mielellä hyvästelimme toisemme.

Olo on väsynyt, mutta onnellinen toiminnan täytteisen päivän jälkeen. Toimistossa on hyvä meininki ja huumori, tuntuu siltä, että olen tullut oikeaan paikkaan. Ensimmäinen päivä Mainiossa Mainion päivänä, mikäs sen mainiompaa.

Kirjoittanut

Oona Seppänen

Oona ja Mainio

 

Lue myös

Mitä sitä kaunistelemaan, markkinointi digialustoilla joko toimii tai ei toimi. Nämä kolme mittaria kertovat, oletko missannut jotakin todella olennaista.

Mainio | 10.02.2021

Toiminnan keskiöön ei kuulu myynti eikä sinne kuulu markkinointi, ei tuotekehitys eikä hallintoneuvosto. Siellä ei ole tilaa kassavirralle, balanced score cardille eikä yhtiökokoukselle. Ainoa aurinko on asiakas. Yrityksen hyöty sidosryhmilleen syntyy asiakkaan palvelemisesta.

Mainio | 28.01.2021

Instagram jo Facebookin tuntumassa, LinkedIn yllättävän vahva. Tällä kertaa kysymys kuuluu yksinkertaisesti: montako käyttäjää eri…

Mainio | 11.01.2021

Oman brändin luominen on ollut meille tärkeä vaihe, ja siinä Mainio on ollut apuna

Mainio | 16.09.2020

Uskon, että koska molemmat yritykset, Mainio ja me, olemme yrittäjävetoisia pk-yrityksiä, niin yhteisen kielen löytäminen on ollut helppoa.

Mainio | 14.08.2020

Suomeksi ja englanniksi tehty asiakaslehti auttaa LAGOa sidosryhmä- ja asiakasviestinnässä.

Mainio | 24.04.2020

Etätyön jatkuessa hamaan tulevaisuuteen on Mainiossa otettu käyttöön etätyöasu.

Mainio | 01.04.2020

21 vuotta Tampereelta käsin kotimaista markkinointialaa eteenpäin vienyt Markkinointiviestinnän suunnittelutoimisto Mainio on päättänyt reagoida Korona-virukseen.

Mainio | 13.03.2020

Aluksi etsitään yleistermeillä ja brändihaut tulevat vasta toisena. Täten kaikki toimijat ovat samalla viivalla, ja vain hakukoneoptimointi ja hakusanamainonta ratkaisevat.

Mainio | 27.02.2020
Onko kysyttävää? Lähetä viesti!