Sandberg on käsite

Hannele | 14.08.2020

Tasan 40 vuotta sitten vastavihitty nuoripari Raija ja Ari Sandberg aloitti menestyksekkään yrittäjätaipaleensa perustamalla Parturi-Kampaamo Sandbergin Tampereelle. Neljänkymmenen vuoden aikana heidän toiminnastaan hiusalalla on tullut suorastaan käsite. 


Molemmilla omat vastuualueet 

Raijan erikoistuessa taloushallinnon lisäksi peruukkien ja irtolisäkkeiden sisäänostoihin ja myyntiin, vahvisti Ari mielikuvaansa alan edelläkävijänä ja uudistajana moninaisissa luottamustehtävissä sekä oman alansa että monissa yrittäjäyhdistyksissä. 

Kun tarvittiin medialle mielipide hiusalan uusimmista trendeistä tai vaikkapa ratikan vaikutuksista yrittäjän liiketoimintaan, oli Ari oikea henkilö vastaamaan. Vankat omat näkemykset, persoonallinen esiintymistaito, loistava ammattitaito yhdessä yhteiskunnallisten asioiden seuraamisen kanssa  on ollut Arin menestyksen salaisuus. 


Luotetaan ammattilaisiin 


Mainostoimisto Mainion kanssa Sandbergin parturi-kampaamo ja peruukiliike aloitti yhteistyön jo vuonna 2010.

– Olemme uusineet ilmeemme kahdesti kymmenen vuoden aikana muuttaessamme uusiin tiloihin  ja molemmat uudistukset tilattiin mainostoimisto Mainiosta, kertoo Raija Sandberg. Ja yhteistyö on aina sujunut hyvin, hän jatkaa.

– Uskon, että koska molemmat yritykset, Mainio ja me, olemme yrittäjävetoisia pk-yrityksiä, niin yhteisen kielen löytäminen on ollut helppoa. Etenkin viimeisin uudistus, jossa Mainio suunnitteli meille aivan täydellisen uuden logon ja visuilmeen, on saanut runsaasti asiakkailtammekin hyvää palautetta, Ari Sandberg kertoo. 

Huoliteltu ulkonäkö kertoo paljon 

Ari Sandberg on myös kysytty juontaja sekä luennoitsija. Mainion henkilökunta on koulutettu Arin toimesta useampaankin kertaan. Huoliteltu ulkonäkö, siistit hiukset, pukeutuminen ja hyvä käytös ovat muutenkin Arin spesialiteetteja. 


Yhteistyö jatkuu 

– Mainiosta saimme jälleen hyvän palvelun lisäksi uuden ilmeen, ja sen mukaiset ikkunateippaukset, ajanvarauskortit, roll-upit, myymäläjulisteet – sanalla sanoen kaiken, ja lähes yhdellä puhelinsoitolla. -Eikä hintakaan päätä huimannut, 40-vuotista yritystään hillitysti juhliva pariskunta toteaa tyytyväisinä. 

Lue myös

wpChatIcon
Onko kysyttävää? Lähetä viesti!