Tekijät

Mainio on yksityisesti omistettu ja johdettu, yrittäjävetoinen mainostoimisto. Kaikki hallitusjäsenemme ovat Mainion omistajia ja aktiivisesti mukana asiakkaille tehtävässä mainostoimistotyössä.

Suunnittelijoitamme yhdistävät vahva palo tehdä uutta ja innovatiivista markkinointia sekä taito tehdä laadukasta työtä asiakkaidemme aikatauluihin sitoutuen.

Toimitusjohtaja, työmies

Markus Koskinen

Markus Koskinen nousi tunnettuuteen perinteisen ja vanhanaikaisena pidetyn rakennusalan ja korjausrakentamisen markkinointiviestinnän uudistajana. ASUA Group Oy:ssa Koskinen toi yhtiökumppaninsa kanssa esiin rakennusalan läpinäkyvyyttä ja otti etenkin sosiaalisen median kanavat rohkealla ja ennakkoluulottomalla tavalla käyttöön, kokeili ja oppi tehdessä. Yritys työllisti suoraan ja välillisesti yli 20 rakennusalan ammattilaista ja sen liikevaihto kasvoi neljässä vuodessa muutamasta sadasta tuhannesta liki kolmeen miljoonaan euroon. Aikaisemmin Markus työskenteli eduskunnassa sekä yrittäjäjärjestössä.

Laajojen verkostojen Markus tunnetaan hyvänä esiintyjänä, tarinoiden rakentajana ja diplomaattisena ihmisten johtajana. Hänen erikoisosaamistaan ovat laaja liiketoimintaymmärrys, strategiat, brändäys, sosiaalinen media sekä LinkedIn-valmennukset. Lisäksi hänet muistetaan Tampere Business Meetin isänä ja perustajana. Tapahtuma kokoaa Tampere-taloon Tammerkosken Nuorkauppakamarin isännöimänä syksyisin yli 1100 vierasta kouluttautumaan ja verkostoitumaan.

Ydinosaaminen

Teollisuus

Rakennusala

Sosiaalinen media

LinkedIn

Social selling-valmennukset

Onko kysyttävää? Lähetä viesti!