Teollisuuden mainostoimisto

Teollisuuden mainostoimisto

Markkinoinnista tulosta jauhava prosessi? Me teemme sen.

Haluatko tulevaisuuden, jossa on paljon varmoja asioita? Tulit oikeaan osoitteeseen.

Teollisuuden asiakkaamme ottavat meihin yhteyttä seuraavien haasteiden kanssa:

Miten saisimme tuotteistamme ja palveluistamme kiinnostavampia?

Kun tuotteella, tuotannolla tai palvelulla on hyvin mietitty kohderyhmä ja ongelma, jonka se ratkaisee, loppu on vain oikean viestin luomista ja tehokasta markkinointiviestintää! Toimintaympäristö kuitenkin määrittelee pitkälti parhaiten toimivat keinot. Onneksi on Mainio!

Miten voisin markkinoida tehokkaammin kansainvälisesti?

Tunnistetaan yhdessä ostoprosessin vaiheet ja henkilöt – sitten vain aloitamme pitkäjänteisen digimarkkinoinnin. Ajan kanssa lunastamme asiantuntija-aseman, auttamalla ja ohjaamalla asiakkaitamme heidän avainongelmien kanssa.

Mistä saisin uusia asiakkaita?

Jos et tiedä missä kohderyhmäsi liikkuu tai et ole aivan varma ketä sinun tulisi puhutella, me autamme. Oikean kohderyhmän löytäminen ja tehokas viestintä auttavat asiakashankinnassa. Me autamme sinut lähemmäs asiakkaita ja tuemme myyntitilanteessa. Sinä kättelet kaupat.

Usko heitä

Mitä asiakkaamme sanovat meistä?

”Yhteistyö on ollut pitkäjänteistä, mutkatonta ja sujuvaa. Uudistushaluinen toimisto tuo sopivasti uusia näkökulmia markkinointiimme unohtamatta IKH:n keskeisiä arvoja ja tavoitteita. Ja tiukoissakin paikoissa on pysytty aikatauluissa.”
AHTO KAARI
Markkinointipäällikkö
Isojoen Konehalli Oy
”Oman brändin luominen on ollut meille tärkeä vaihe, ja siinä Mainio on ollut apuna. Mainion kanssa kaikki on sujunut… no, mainiosti!
SAIJA PÖYHÖNEN
Myyntijohtaja, yrittäjä
Peltisepänliike V. Pöyhönen Oy
”Mainion ja Fiksupinnan yhteistyö on rullannut mahtavasti. Yrityksemme on tuore, joten hyödymme paljon kokeneesta, alaamme tuntevasta kumppanista. Mainiolta saa ideoita ja näkemystä ihan kaikkeen!”
SAMI SUOSALO
Myyntijohtaja
Fiksupinta Oy

Olemme palvelleet mm.

Tarvitset vain yhden numeron

wpChatIcon
Onko kysyttävää? Lähetä viesti!