Oletko etsimässä kasvua? Hyvä.

Me Mainiossa käytämme markkinointiviestinnän digitaalisia ja perinteisiä työtapoja kasvun luomiseen. Tutustu alla työtapoihimme.

🔥

Näin me luomme kasvua

Kasvun menetelmät ja laadukas suunnittelutyö. Menestyksen resepti on aina yksinkertainen, vaikka termit olisivatkin hienoja. 👍

Strategia

Luodaan kokonaiskuva ja tartutaan pullonkauloihin. Tehdään vaikuttavaa strategiatyötä, jossa fokuksena on kasvu. Meidän roolimme strategiapöydässä on tuoda esiin markkinoinnin hyödyntämismahdollisuuksia sekä yli 20 vuoden kokemus.

MARKKINOINTISTRATEGIA – KASVUSTRATEGIA – DIGISTRATEGIA – TYÖPAJAT

Suunnittelu

Suunnittelemme tehokasta markkinointiviestintää, tuotteita ja palveluita, jotka lisäävät muistettavuutta ja saavat aikaan toimintaa.

Visuaalinen suunnittelu – kampanjasuunnittelu – lanseerauksen suunnittelu – yritysidentiteetin suunnittelu – kärkiviestien suunnittelu – graafiset ohjeistot – logot ja tunnukset – käsikirjoitus

Toteutus

Ei jätetä työtä puolitiehen! Me viemme sen käytäntöön asti. Tehokas tuotantomme on tunnettu laadustaan ja kyvystään tuottaa hieman enemmän kuin on pyydetty.

verkkosivut – digimarkkinointi – kuvastot – PAKKAUKSET – kampanjamateriaalit – SEO – SEM – verkkokaupat – asiakaslehdet – google ads – SOMEmarkkinointi

Projektinhallinta

Hyvä projektinhallinta on avainroolissa onnistuneessa projektissa, mutta vain murto-osa projektin tunneista. Projektinvetäjä pitää yhteyttä sinuun ja mahdollisiin kumppaneihin, varmistaen samalla, että tieto kulkee ja työ rullaa sujuvasti. Vaadi aina oma proikkari!

PRojektinhallinta – yhteydet – palveluntarjoajien kilpailutus

Tiimi, johon luotetaan

Tätä mainiompaa jengiä ei löydy kehä kolmosen tältä puolen. Eikä varmaan miltään muultakaan puolen  😄

Kasvu alkaa tästä

Pidetään vaihtoehdot vain hyvissä ja toimivissa ratkaisuissa. Valitse tästä kummalla startataan:

Soita Hannelelle

040 550 8801

Kerro projektistasi

Ohjattu oppaamme projektin speksaamiseen.

Onko kysyttävää? Lähetä viesti!