Viestintä

Asiakaslehti avaa maailmasi asiakkaille

Asiakaslehti on viestinnän premium-tuote, vaikkei toteutukseltaan kallis olekaan. Laadukkaalle paperille painetut juuri teidän asiakkaitanne varten suunnitellut sisällöt sitouttavat ja antavat teille arvoisenne aseman toimialanne luotettavana asiantuntijana. Hyvää lehteä luetaan ja siihen palataan.

Olemme tehneet vuosien varrella asiakaslehtiä useisiin eri käyttötarkoituksiin. Kokemuksiemme mukaan lehti sopii niin isännöintiyhtiöille, rakentajille, vuokranantajille, konepajoille. remontoijille, elintarvikevalmistajille, logistiikkaan ja henkilökuljetuksiin, joitakin aloja mainitaksemme. Jos termi asiakaslehti kuulostaa väärältä, sidosryhmälehti, henkilöstölehti, kausijulkaisu tai vuosikertomus voi kuvata paremmin tekemiemme lehtien kirjoja. Teemme yhtä lailla lehtien jutut, haastattelut, sivupohjat ja taiton. Saat lehden palveluna voimme tehdä pelkän taiton valmiiden juttujen ja kuvamateriaalin perusteella.

Olemme perinteinen asiakaslehtien tekijä, ja olemme luoneet selkeän prosessin työhön. Halutessasi pääset seuraamaan lehtesi syntyä Trello-pohjaamme, jota käytämme lehtiprojektien läpivientiin. Meillä on vakiintuneet suhteet painotaloihin, joten saamme työllenne painatuksen ja jakelun nopealla aikataululla.

Jokainen tekemämme asiakaslehti syntyy myös digitaalisena. Kevyimmillään puhutaan PDF tai Issuu-versiosta. Sisältöportaalimainen asiakaslehti tehdään joko omalle alustalleen tai Flocklerin kanssa yhteistyössä – jos lehdeltä halutaan interaktiivisuutta lehtimäisessä formaatissa Taiqa on kumppanimme.

- Joitakin lehtiämme: - Joitakin lehtiämme: - Joitakin lehtiämme: - Joitakin lehtiämme: - Joitakin lehtiämme: - Joitakin lehtiämme: - Joitakin lehtiämme: - Joitakin lehtiämme: - Joitakin lehtiämme:
wpChatIcon
Onko kysyttävää? Lähetä viesti!