Strategia

Verkkosivut ovat yrityksesi ykkösosoite

Yritykset hurmaavat tai jättävät kylmäksi nettisivuillaan. Vanhentuneet sivut ovat kuin 90-luvun aulakalusteet, niiden antama vaikutelma kertoo pysähtyneestä, jälkeenjääneestä yrityksestä.

Nettisivut ovat strateginen panostus. Tämä digitaalisen jalanjälkenne kiintopiste auttaa teitä löytymään hakukoneesta, tukee brändiänne, palvelee asiakkaitanne ja houkuttelee uusia. Parhaimmillaan nettisivuilla käydään kauppaa ja autetaan asiakkaita ratkaisemaan ongelmia. Sivut eivät siis ole mikään käyntikortti, jonka voi jättää pölyyntymään pöydännurkalle.

Nettisivu-uudistus on usein samalla oiva tilanne päivittää yrityksen ilmettä, onhan kyseessä suuri, näkyvä panostus. Freesi verkkosivu kertoo, että teillä asiat ovat kunnossa, palvelu pelaa ja asiakas tuntuu kiinnostavan.

Nettisivuhankkeeseen kuuluu neljä vaihetta: kohderyhmät ja määrittely, rautalankamallit ja leiskaus, koodaus ja testaus sekä julkaisu ja siihen liittyvä lanseeraus. Jotta verkkosivujen löydettävyys saadaan varmistettua, vaativat valmiit sivut yleensä säännöllistä hakukoneoptimointia ja sisällöntuotantoa sekä kehittämistä toimivuuden parantamiseksi.

Suunnittelemme ja toteutamme nettisivut pääsääntöisesti WordPress-pohjaan. Teemme sivut aina analytiikan kanssa. Sivuilla on hakukoneoptimoinnissa auttava lisäosa ja kaikki yhdessä sovitut ominaisuudet. Ominaisuuksia voidaan toki lisätä aina jälkikäteen, kunhan muistaa, että verkkosivuissakin helppous on pop.

Kuulostaako vaikealta? Autamme mielellämme vaatimusmäärittelyssä ja tarjouspyynnön kanssa, jotta saatte liiketoiminnallisia tavoitteitanne edistävät verkkosivut oikeaan hintaan.

- Nettisivuilla - Nettisivuilla - Nettisivuilla - Nettisivuilla - Nettisivuilla - Nettisivuilla - Nettisivuilla - Nettisivuilla - Nettisivuilla
GTAG
tai muu seurantatägi, jolla kerätään dataa myöhempää analyysia varten ja valvotaan toiminnan tehokkuutta.
SEO
Tuoretta sisältöä ja järkevä tietohierarkia, joiden avulla sivut palvelevat paremmin käyttäjää - ja täten hakukoneet pitävät niistä.
EKA
tulee mobiili - tai työpöytä - käyttäjäkunnasta riippuen. Teemme sivut uusimpia selainversioita tukeviksi, jotta niiden elinkaari olisi mahdollisimman pitkä.
wpChatIcon
Onko kysyttävää? Lähetä viesti!