Mainonnan suunnittelu

Telkkuun, Faceen tai Tubeen mainontaa? Kyllä onnistuu!

Televisio muuttaa muotoaan, mutta on yhä merkittävin kanava lanseerauksiin ja mielikuvien muokkaamiseen. Rinnalle on tullut ajasta ja paikasta riippumattomia kanavia, joilla voidaan tehdä vastaavaa vaikuttavaa mainontaa, mm. Ruutu ja Katsomo.

Monelle televisiokanavalle voidaan ostaa mainospaikka alueellisesti sekä muilla kohdennusperusteilla, jolloin myös mainokset voidaan kustomoida aluekohtaisesti. Digikanavissa kohdentaminen on entistä tarkempaa – kohdennusperusteena voivat olla kiinnostuksen kohteet, demografiset tiedot, videon aihe tai videokanava – joitakin mainitaksemme.

Televisiomainos elää ja kuolee käsikirjoituksensa mukana. Hyvä käsikirjoitus inspiroi yhtä lailla toteutustiimiä kuin ostajaa.

Kumppaniverkostostamme löytyy toteuttajat pieniin ja suuriin mainoksiin – sekä yritysvideoihin ja videosisältöihin. Yhden miehen kuvaaja-äänimies -ratkaisu sopii ketteriin tuotantoihin yhdessä ohjaajan kanssa. Mitä vaativampi tuotanto, sitä suurempi tiimi on oltava mukana. Autamme myös mallien, näyttelijöiden ja lokaatioiden etsimisessä sekä paperitöissä.

Hyvin suunnitellun kuvauspäivän aikana voidaan samalla kertaa kuvata useampi otos sekä kampanjamateriaalit lehtimainoksiin ja bannereihin. Videosisällöissä kannattaa päivä suunnitella siten, että useampi haastattelu suoritetaan samalla, hieman kuvaussettiä varioiden.

Video ei ole mitään, ilman kunnon leikkausta ja jälkikäsittelyä. Äänet on saatava synkronisoitua, värit kohdalleen ja rytmitys mukaansatempaavaksi. Lopullinen mainos siirretään mediaan – ja mainonta ohjelmoidaan joko meidän tai median toimesta.

Toinen hyvä tapa toteuttaa videomainos on animaatio. Yksinkertaisellakin animaatiolla voidaan tehdä koukuttavaa markkinointia. Oli toteutustapa mikä tahansa, kaikki on kiinni käsikirjoituksesta.

Mainosvideoiden lisäksi teemme yritysvideoita ja tuotevideoita esimerkiksi myynnin tukimateriaaliksi, verkkosisällöiksi tai messukäyttöön.

wpChatIcon
Onko kysyttävää? Lähetä viesti!