Uusi mainio: projektipäällikkö Sanna Noki

Hannele | 15.03.2019

Tammikuun alussa Mainiossa aloitti uusi mainio projektipäällikkö, Sanna Noki. Sannalla on taustalla pitkä ura muotialalta sekä kauneuden ja hyvinvoinnin parista.

– Mainostoimistomaailmassa oli paljon tuttua, mutta myös uusia asioita. Monenlaisia työtehtäviä on tullut eteeni, aikataulut ovat kiireisiä, mutta hommia tehdään suurella sydämellä ja aina niin, että asiakaslähtöisyys on keskeisellä sijalla. Paljon uuttakin on tullut jo parisssa kuukaudessa opittua, Sanna kertoo.

Sannan mottona on: Tuumasta toimeen ja se myös näkyy hänen jokapäiväisessä asenteessaan työhön. Ripeä, nopeasti oppiva ja rohkea ovat sanoja, jotka kuvaavat tätä mainiota Sannaamme. Nopeasta oppimiskyvystä on paljon hyötyä, sillä markkinointiviestinnän sateenvarjon alta löytyy runsaasti ratkaisuja, jotka kehittyvät koko ajan.

Matkalla huippuammattilaiseksi

Sannalle ei myynti ja markkinointi kuitenkaan ihan outoja asioita ole, sillä hän on aiemmin ansiokkaasti vetänyt Helsingissä neljän myymälän kauppaketjua vastaten sisäänostoista, henkilöstön myyntikoulutuksesta, lanseerauksista ja markkinoinnista.

– Minulla on kova halu oppia uutta ja tulla markkinoinnin huippuammattilaiseksi.

Halun lisäksi Sannalla on vaadittavat ainekset toteuttaakseen tahtotilansa. Siihen päivään asti – ja toki sen jälkeenkin – Sannalla on apunaan vahva tukiverkosto, joka tuo pöytään ajattelun, suunnittelun ja toteutuksen, jotka sujuvat projektit vaativat.

Vapaa-ajallaan Sanna vetää ryhmäliikuntatunteja ja liikkuu muutenkin paljon – onhan hän kouluttautunut Personal Traineriksi. Tämän vuoksi virkistyspäivät saadaan suunnattua tehokkaasti kohti liikuntaa ja fyysistä hyvinvointia.

Lue myös