Tekijät

Mainio on yksityisesti omistettu ja johdettu, yrittäjävetoinen mainostoimisto. Kaikki hallitusjäsenemme ovat Mainion omistajia ja aktiivisesti mukana asiakkaille tehtävässä mainostoimistotyössä.

Suunnittelijoitamme yhdistävät vahva palo tehdä uutta ja innovatiivista markkinointia sekä taito tehdä laadukasta työtä asiakkaidemme aikatauluihin sitoutuen.

Hallituksen puheenjohtaja

Hannele Hyödynmaa

Hannele on Mainion pääomistaja ja perustaja. Ennen omaan toimistoon ja toimitusjohtajaksi ponnahtamistaan Hannele ehti toimia muissa mainostoimistoissa copywriterina ja luovana johtajana.

Hannelen erityisosaamista ovat näkemyksellinen projektijohtaminen, konseptisuunnittelu sekä strateginen sparraus. Katossa reikä, eikä! on yksi esimerkki Hannelen suunnittelemista menestyskonsepteista.

Pitkä ura ja yrittäjyys ovat kasvattaneet Hannelen liiketoimintaosaamisen eliittiluokkaan. Mainosalahan on siitä yliveto, että siinä pääsee asiakkuuksien kautta mukaan monen eri yrityksen toimintaan ja eri toimialoille, yhtä aikaa ja peräkkäin.

Liiketoimintaosaamista Hannelella löytyy siis vaikka muille jakaa – ja niin hän jakaakin. Päivittäisen mainostoimistotyönsä lisäksi hän toimii mentorina useille kymmenille yrittäjille Pirkanmaan Yrityskummeissa sekä useiden yritysten ja järjestöjen hallituksissa.

Todistettavasti

eMBA Tampereen yliopiston Johtamiskorkeakoulu

YjEat Yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto

Business Administration Diploma, Stanford University
USA

European Advertising Certificate

MAT-mainostoimittaja

Kulttuuriohjaajan tutkinto

Kokous- ja kongressisihteerin tutkinto KKT

wpChatIcon
Onko kysyttävää? Lähetä viesti!